Yoga

De yogamat vormt een veilige speelplek waarop iedereen op zijn/haar eigen niveau kan werken. Het doel van yoga is om je lijf, hoofd en hart met elkaar te verbinden. In een les staan we onder andere stil bij verschillende houdingen en doen we ademhaling- en concentratieoefeningen. Op speelse wijze proberen we verbindingen te leggen met het dagelijks leven.

Voor yoga hoef je niet lenig te zijn. Het is voor iedereen; lenig, stijf, sterk, oud, jong, man of vrouw. Tijdens de lessen zijn er verschillende varianten van één oefening. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau werken.

 

De lessen van Life is Yoga zijn energiek, creatief en met humor. Het doel is om in de les een fysieke, mentale of spirituele reis hebt gemaakt. En dat je telkens thuiskomt. 

 


Lesrooster                                                
Op dinsdagavond kun je onderstaande lessen volgen:

-      19.15-20.15uur    Hatha Yoga

-      20.30-21.30uur    Bedtime Yoga

 

Meer informatie
Kijk voor meer info op www.lifeisyoga.nl of mail naar info@lifeisyoga.nl

 


 

 

Wil je je aanmelden als cursist? Of wil je meer informatie?

 


Deze Workshop en Cursus wordt gegeven door:

Jeffrey Deelman“Telkens als ik Groningen in de verte zie liggen, voel 
ik dat ik ‘thuis kom’. Hetzelfde gevoel krijg ik van yoga. Rond mijn 21e startte ik met geven van (Power) Yoga en volgde verschillende opleidingen en workshops.
 

Meer en meer raakte ik geïnteresseerd in de mentale en spirituele kant van yoga. Het boek ‘Tem je geest’ van Ruby Wax inspireerde me en toen ik ‘Het inzicht’ las van Johan Noorloos wist ik het zeker: life is yoga.”
 

Jeffrey is e-RYT 200 gecertificeerd via de Yoga Alliance.
Wil je meer weten? Kijk op www.lifeisyoga.nl