Grip & Glans cursus

 

 

 

 

 

Positief het voorjaar in!

De winter nadert z’n einde. Voor veel mensen een moment om vooruit te kijken,  in actie te komen en weer nieuwe dingen te gaan ondernemen.
 

Op 29 maart start de cursus GRIP&GLANS bij Kenniscentrum Flonker in de wijk Hoornse Meer, Groningen. Dit is een cursus voor mensen die op een positieve manier, samen met anderen, willen werken aan persoonlijke doelen.
 

Veel mensen hebben te maken met verlies in hun leven: verlies van een partner of andere dierbare, verlies van werk, gezondheid, hobby of van iets heel persoonlijks.
 

Vaak gaan mensen dan op zoek naar een nieuwe balans in het leven. Een GRIP&GLANS cursus kan hieraan een positieve bijdrage leveren. Omdat het in groepsverband is kunnen de deelnemers elkaar hierbij ondersteunen en ontstaan er vaak langdurige contacten.
 

Vergeet niet: U bent niet de enige die te maken heeft met verlies. U kunt samen met anderen aan de slag en nieuwe doelen bereiken. De GRIP&GLANS cursus kunt u zien als een ontdekkingsreis naar eigen mogelijkheden, keuzes en beslissingen. Samen met twee ervaren docenten: Renske van Benthem en Nieske van Sichem gaan de deelnemers  aan de slag met zaken als doelen stellen, initiatief nemen en daadkracht waardoor ze meer leefplezier krijgen,  positiever  in het leven staan en hun sociale netwerk gaan versterken.
 

De cursus is ontwikkeld door het UMCG  en de RUG en bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur.

Voor iedereen die zich afvraagt:  ‘Is dit nu iets voor mij?’: neem vooral contact op met één van de docenten!
 

De eerstvolgende cursus wordt gegeven op woensdagmiddag van 1400 – 16.30 uur en gaat van start op 29 maart in Psychologen- en Kenniscentrum Flonker, R. Schumanstraat 38, Groningen (Hoornse Meer) . U kunt zich nog opgeven!


Meer info/aanmelding:
Tel:        06-50898838 of 06-12277524
E-mail:   talktogrow@gmail.com of renske@vanbenthemzorgcoach.nl

 

Wil je je aanmelden als cursist? Of wil je meer informatie?

 

 

 

Deze Cursus wordt gegeven door:

Nieske van Sichem (links), psychosociaal counselor en
Renske van Benthem (rechts), zorgcoach zijn beide gecertificeerd GRIP&GLANS-docent.